fbpx

Ravijärjekorra pidamise reeglid Dentales hambakliinikus

Vastuvõtule Registreerumine OÜ Dentales Hambaravis

Patsientidel on võimalik vastuvõtule registreeruda järgmiste kanalite kaudu:

Vastuvõtu Pikkus ja Eelnev Registreerumine

Üldjuhul on patsiendi ravivisiidi pikkuseks arvestatud 30-60 minutit. Plaanilise hambaravi vastuvõtu tingimuseks on eelnev registreerumine. Vältimatut abi osutatakse võimaluse korral (vabade aegade olemasolul) samal päeval.

Ravijärjekorra Andmed

Ravijärjekorda peetakse tervishoiuteenuse osutaja infosüsteemis “Hammas”. Ravijärjekorda kantakse järgmised andmed:

  • Patsiendi ees- ja perekonnanimi, isikukood.
  • Patsiendi kontaktandmed (aadress, telefon, e-posti aadress).
  • Kaebuse kirjeldus.
  • Patsiendi ravijärjekorda registreerimise kuupäev.
  • Planeeritav vastuvõtu aeg (päev, kuu, aasta, kellaaeg).
  • Vastuvõtva arsti ees- ja perekonnanimi.

Kinnitus ja Meeldetuletus

Peale registreerumist kinnitatakse patsiendile tema vastuvõtu kuupäev ja kellaaeg ning teda vastuvõtva arsti nimi. Meeldetuletus vastuvõtu aja kohta saabub patsiendile SMS-i või e-maili teel 1 päev enne vastuvõttu.

Kirjalik Teatis ja Telefoni Teel Registreerimine

  • Kirjalik Teatis: Kui patsient registreeritakse ravijärjekorda hambaraviteenuse osutaja tegevuskohas, peab hambaraviteenuse osutaja andma patsiendile kirjaliku teatise, mis sisaldab hambaraviteenuse osutamise aega ning teenust osutava struktuuriüksuse ja tervishoiutöötaja nime ja telefoninumbrit.
  • Telefoni Teel Registreerimine: Kui patsient registreeritakse ravijärjekorda telefoni teel, peab hambaraviteenuse osutaja teatama patsiendile telefoni teel teenuse osutamise aja ning struktuuriüksuse tervishoiutöötaja nime ja telefoni numbri.

Ravijärjekorras Muudatuste Tegemine

Hambaraviteenuse osutaja poolt ravijärjekorras muudatuse tegemisel on hambaraviteenuse osutaja kohustatud patsiendile muudatustest teatama hiljemalt ühe tööpäeva jooksul muudatuste tegemisest.

Teavitamine Pikemate Järjekordade Korral

Kui ravijärjekord on pikem kui kuus kuud, siis on hambaraviteenuse osutaja kohustatud patsienti teavitama teenuse osutamise ajast ja kohast üks kuu enne teenuse osutamist.